RELATIEGESCHENKEN

roots_zalm_kerstgeschenkenWij hebben voor u een assortiment gewaardeerde en zeer smaakvolle geschenken samengesteld. Deze geschenken bestaan uit diverse authentieke producten. Maak hier uw keuze. Niet gevonden wat u zoekt, of heeft u speciale wensen, neem dan contact met ons op!

Wanneer u meerdere pakketten wenst te bestellen, vraag dan even naar de mogelijkheden en staffelkorting (06-46728924 Jan Willem Kuijt Sr., of 06-13750841 Jan Willem Kuijt Jr.).
Uiteraard is het mogelijk om uw kerst- en nieuwjaarsgroet bij te voegen in het pakket. U wordt verzocht dit bij de bestelling op te geven.
Wilt u dat wij uw relaties een pakket thuis bezorgen, dan hebben wij graag alle adressen en kaarten (apart) twee weken voor verzending in huis.

WIJNEN

Op uw verzoek kunnen wij bijpassende wijnen combineren om het pakket een nog luxere uitstraling te geven. Vraag naar de diverse mogelijkheden.

VERZENDEN

Alle prijzen zijn inclusief btw en exclusief verzendkosten. Voor het bezorgen van uw pakket brengen wij 9.00 euro in rekening.
In de webshop kunt u aangeven wanneer u uw pakket geleverd wilt hebben. Wanneer u niet thuis bent, wordt uw bestelling bij één van uw buren afgeleverd.

ALGEMEEN

Onze producten worden verzonden in een witte iso-box, die weer verpakt is in een fraaie geschenkdoos (hout-motief). De producten in de verpakking zijn gevacumeerd. Mits de producten koel aankomen zijn deze nog zo’n 14 dagen in de koelkast houdbaar. U kunt de producten ook nog eventueel in een diepvries stoppen, dan is de houdbaarheid nog ca. drie maanden.
Wanneer de vacuüm verpakking is geopend, dan is de gerookte vis in de koelkast nog ongeveer drie dagen houdbaar.