Nieuws van en over Roots Fish Smokery

 

Roots Fish Smokery en het corona-virus

Zoals bekend is de impact van het coronavirus op het dagelijks leven groot. De huidige maatregelen zorgen voor een onzekere periode, een periode waarin veel van ons gevergd zal worden, maar waarin onze gezondheid het allerbelangrijkste is.

Wij zijn genoodzaakt om onze dienstverlening enigszins aan te passen. Dit betekent dat wij de distributiedagen minimaliseren, maar proberen te leveren gewoon zoals u van ons gewend bent.

Via de gebruikelijke communicatiekanalen zijn wij ten alle tijden bereikbaar en wensen jou/jullie veel sterkte toe. Pas goed op elkaar.


 

Roots Fish Smokery in documentaire RTL-Z op Horecava 2018.

De reacties op de deelname van Roots Fish Smokery aan de Horecava 2018 waren overweldigend. In deze video legt Jan Willem Kuijt Jr. van Roots Fish Smokery nog eens uit wat onze gerookte zalmproducten zo populair maakt. 

Klaar voor de feestdagen!

Roots Fish Smokery groeit snel! Daarom hebben we de afgelopen maanden flink geïnvesteerd in nieuwe productiecapaciteit. Zo hebben we een nieuwe rook-eenheid, een nieuwe verpakkingslijn en twee geheel nieuwe slicers geïnstalleerd. Met de recente uitbreidingen zijn we helemaal voorbereid op de traditionele drukte rond de feestdagen.
De website Salmon Business wijdde onlangs een artikel aan de recente uitbreidingen van Roots. Lees het artikel HIER of klik op de afbeelding.

salmon_business2 

“Zalm roken is wetenschap”

Eerder publiceerde Salmon Business ook al een portret van Roots Fish Smokery. Dat leest u HIER of door op de afbeelding te klikken.